понеділок, 02 грудня 2019 16:22

Укрзалізниця анонсувала постійне підвищення цін на квитки

Укрзалізниця анонсувала постійне підвищення цін на квитки
У 2020 році збитки від пасажирських перевезень можуть сягнути 14,3 млрд грн. Фото: ТСН

Впродовж 2020 року Укрзалізниця щомісяця підніматиме на 2% вартість квитків на потяг.

Підвищення тарифів планується здійснювати поетапно - щомісяця, починаючи від 1 березня по 31 грудня 2020 року в усіх категоріях вагонів, окрім 1-го класу поїздів Інтерсіті+.Так, ціни на залізничні квитки зростуть у 2020 році на 22%, повідомляє прес-служба УЗ.

Також залізничники скаржаться, що пасажирські перевезення залишаються збитковими для компанії і фінансуються за рахунок перехресного субсидіювання з доходів від вантажних перевезень.

УЗ прогнозує, що у 2020 році збитки від пасажирських перевезень можуть сягнути 14,3 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я народилася в Росії і нафіг мені ця українська": Укрзалізниця потрапила у мовний скандал

8 листопада почався продаж залізничних квитків із окупованого Криму до Москви та Санкт-Петербурга.

Їх продають у всіх залізничних касах на території півострова. Компанія "Гранд сервіс експрес" повідомила, що перший потяг із Санкт-Петербурга до окупованого Севастополя відправиться 23 грудня. Час у дорозі - 43,5 год. Уже 24 грудня вирушить перший поїзд із Москви до окупованого Сімферополя, час у дорозі якого має становити 33 год.

Мінімальна вартість залізничних квитків на поїзди з Москви до Сімферополя у вагоні купе – 2966 рублів, із Санкт-Петербурга до Севастополя в плацкарті – 3500 рублів.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця анонсувала постійне підвищення цін на квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі