вівторок, 17 червня 2008 15:10

Український фільм про карликів переміг на фестивалі у Болгарії

Документальний фільм "Зони росту" виробництва студії "07 Продакшн" став кращим в категорії "Документальні фільми і журналістські розслідування" на найбільшому медіафестивалі в Східній Європі - "Mediamixx", який проходив з 4 по 8 червня в Болгарії.

Як повідомили в прес-службі телеканалу "Інтер", фільм "Зони росту" присвячений маленьким людям, яких ми називаємо ліліпутами або карликами. У нашому суспільстві їм відведена особлива і часто дуже незавидна роль - іграшок і блазнів. Перед глядачами розгортається низка життєвих історій маленьких людей - звичайних і шокуючих, трагічних і щасливих. Але всі вони об"єднані одним: кожній з цих людей доводилося пробиватися в житті всупереч своєму зросту. Комусь це вдалося, комусь ні..

Автор і керівник проекту - Іларіон Павлюк, режисер-постановник - Софія Чемерис.

Фестиваль "Mediamixx" проходить в болгарському місті Албена вже 14-й рік підряд і вважається авторитетним фестивалем в Європі і найбільшим медіафестивалем у Східній Європі. Охоплює всі напрями ЗМІ - ТБ, радіо, пресу, веб-сервер-ресурс, а починаючи з цього року - ще і мобільний контент. На фестиваль з"їжджаються учасники не тільки з Східної і Центральної Європи, але і Німеччині, Італії і так далі, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Український фільм про карликів переміг на фестивалі у Болгарії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі