неділя, 29 листопада 2020 13:04

Українські військові провели бойові стрільби
6

Бійці окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила провели тактичні навчання з бойовою стрільбою.

Про це повідомляє "Арміяinfo".

"Колективна підготовка підрозділів, як і зазвичай, завершилася бойовою стрільбою, і особовий склад показав гарні практичні навички.

Наші гармаші не словом, а ділом довели, що їм недарма не так давно, у професійне свято, були вручені полум'яні берети богів війни, і що вони не осоромлять честі бригади й імені її славетного патрона, гетьмана Тараса Трясила", - зазначив командир бригади полковник Олег Шевчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові провели антидиверсійні навчання

Тактичні навчання з бойовою стрільбою проводились вдень і вночі. Бійці, як в реальній бойовій обстановці, виконали весь комплекс необхідних, під час бою, заходів, а також вели вогонь бойовими снарядами в умовах, наближених до бойової обстановки.

В листопаді 2014 року Україна у зв'язку з окупацією Донбасу розпочала розконсервацію і приведення в бойовий стан наявних установок 2С7 "Піон". З відновлених установок було створено 43-тю артилерійську бригаду великої потужності імені гетьмана Тараса Трясила.

Дальність ураження цілей активно-реактивним боєприпасом становить до 46 км, звичайним - до 37,5 км, а маса одного такого снаряда для гармати САУ 2С7 "Піон", становить 110 кг.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові провели бойові стрільби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі