четвер, 14 грудня 2006 12:08

Українська модель-дворянка стала Королевою Європи

У німецькому місті Мангейм пройшов фінал конкурсу краси "Королева світу - 2006", на якому українка Діана Старкова завоювала титул "Королева Європи".

Новою "Королевою світу" міжнародне журі оголосило представницю Куби Лізетту Гарсія. Вона 21-річна студентка, яка зараз живе та навчається у США.

У свою чергу європейське журі конкурсу, серед яких був нащадок королівської сім"ї і принц-наступник Німеччини, із 28 представниць Європи обрало свою королеву, якою і стала українка.

Разом з титулом "Королева Європи - 2006", дипломом і короною Діана Старкова отримала грошовий приз і річний контракт переможниці. Першим заходом, на який її запрошено згідно з контрактом, є Віденський імператорський бал, що проходитиме в столиці Австрії 31 грудня 2006 року.

Діана також стала власницею головного призу спонсора конкурсу – косметичної компанії Payot France. Не залишився непомічений і її національний костюм українки. Серед п"яти інших його відібрали для зйомки каталогу конкурсу на наступний рік.

Нагадаємо, що раніше організатори заходу висловили побажання, щоб учасниці конкурсу мали дворянське походження. Рід представниці України бере початок у Швеції і отримав дворянство у 1634 році. Представники молодшої гілки роду вважалися дворянами Великого князівства Фінляндського, а з 1818 вже російськими.

Всього в конкурсі "Королева світу - 2006", взяли участь 54 дівчини з різних куточків Землі, 40 з них були блондинками. За словами організаторів, це безпрецедентний випадок на конкурсах краси.

Цього року Королева Світу проводився в два етапи - спочатку у Франкфурті-на-Майні, де пройшов королівський бал на честь дівчат-конкурсанток, а потім в Мангеймі. Під час фінального шоу кожна з учасниць продефілювала в купальнику і вечірній сукні, а також продемонструвала традиційний національний костюм.

Конкурс "Королева Світу" проводиться з 1988 року в Німеччині. Він входить в п"ятірку найпрестижніших конкурсів краси нарівні з Міс Всесвіт і Міс Світу.


За матеріалами: TabloID, Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Українська модель-дворянка стала Королевою Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі