четвер, 12 липня 2007 13:56

Українця звинуватили у вбивстві пасажира підмосковної електрички

Громадянам Росії, України та Білорусі висунули звинувачення у пограбуванні й убивстві чоловіка в підмосковній електричці.

Московська міжрегіональна транспортна прокуратура завершила розслідування і направила до суду кримінальну справу відносно громадянина Білорусі Сергія Шевалдіна, громадянина РФ Дениса Козлова та громадянина України Олександра Нужного, звинувачених у розбої, повідомили в четвер, 12 липня, в прес-службі прокуратури.

За даними прес-служби, Нужному додатково висунуто звинувачення за ч.4 ст.111 УК РФ (Навмисне спричинення тяжкої шкоди здоров"ю, що призвело до смерті потерпілого через необережність).

Слідство встановило, що 18 грудня 2006 року звинувачені увійшли на станції Щєлково за незнайомим чоловіком до тамбуру вагону електропоїзда Щєлково-Москва.

"Нужний загородив пасажирові прохід до вагону і почав вимагати у чоловіка гроші та цінності, громадянин відмовився виконати його вимоги. Тоді Нужний, Козлов і Шевалдін напали на нього й побили. При цьому Нужний дві вдарив жертву ножем, від чого той згодом помер. Знявши з потерпілого дублянку вартістю 500 рублів, звинувачені втекли з місця злочину", - повідомили в прес-службі.

Шевалдіну і Нужному обрано запобіжний захід у вигляді ув"язнення, Козлову - у вигляді підписки про невиїзд.

Кримінальна справа направлена для розгляду до Щєлковського міського суду, пише Інтерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Українця звинуватили у вбивстві пасажира підмосковної електрички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі