пʼятниця, 02 лютого 2024 13:46

Українців засмутили прогнозом на вихідні

Завтра в Україні повсюди очікуються мокрий сніг із дощем. Фаза опадів залежатиме від температури повітря.

Вночі 3 лютого передбачається від +1℃ до -4℃, але вдень потеплішає до +4...7℃. Хіба що у східних областях буде свіжіше, 0...+3℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Субота в Україні буде синоптично цікавою, але некомфортною - опади та сильний вітер. Вітер західних напрямків досягатиме штормових поривів до 15-22 метрів за секунду! Обережно! У завтрашню суботу краще побути вдома, зайнятись чимось корисним типу попереднім перебиранням шафи, розвагами із пилососом, шваброю чи натиранням дзеркала у ванній кімнаті. Ну, або надати перевагу класиці - валятися із котами та книжкою на дивані", - написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Субота в Україні буде синоптично цікавою
Субота в Україні буде синоптично цікавою

У Києві найближчої ночі та завтра вранці випаде мокрий сніг. Вдень відбудеться перехід фази опадів у дощ. Сильний вітер фіксуватимуть північно-західного напрямку. Пориви можливі до 15-20 м/с. Вночі в столиці прогнозують близько нуля, а завтра вдень буде в межах +5℃.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужний вітер і опади: оновили прогноз на п'ятницю

У неділю також буде вітряно та вогко, але інтенсивність опадів зменшиться.

"Важко вихідними вибрати щось одне - модерн із шваброю чи класику із котами. Визначайтесь за потребою, відпочивати також не зайве. Можна ще сходити в музей, кінотеатр, театр чи попліткувати з подружкою. Головне - не забувати, завдяки кому ми маємо ці всі чудові можливості звичного комфортного життя і закинути донати на правильний рахунок", - написала синоптикиня.

У суботу опадів в Україні, включно з Києвом, побільшає - очікується дощ та мокрий сніг із сильним вітром.

Шановні метеопати, зверніть особливу увагу на це метеорологічне ускладнення. Метеопати - люди, часом залежні від зміни погоди. У суботньому випадку - від коливань атмосферного тиску, сильного вітру, високої вологості повітря.

Зараз ви читаєте новину «Українців засмутили прогнозом на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі