четвер, 17 грудня 2015 15:55

Українці з Бостона подарували спортмайданчик дитбудинку в Краматорську

Українці з Бостона подарували спортмайданчик дитбудинку в Краматорську
Фото: hromadskeradio.org

Діаспора з Бостона придбала для краматорських сиріт спортивний майданчик. Його встановили на території дитячого будинку, повідомляє Громадське радіо.

Про потреби дітей з Краматорського дитячого будинку "Гайок" американська діаспора дізналася з інтернету. Зателефонували і попросили визначитися, що найнеобхідніше.

"Коли сказали, що майданчик, почали збирати гроші. Хтось давав цент, хтось долар. Так назбирали 2 тисячі доларів. Гроші збирали навіть діти. Мені розповідали про 11-річну Софійку, яка ходила по сусідам і просила допомогти українцям. Казали, що це для дітей, які в зоні АТО. ", - розповідає старший вихователь закладу Людмила Дубровська.

За її словами, у дитячому будинку перебувають діти-сироти або ті, чиїх батьків позбавлено батьківських прав. Крім того, тут є малюки з особливими потребами. У дитячому будинку проживають 24 вихованці віком від 3 до 7 років.

Нагадаємо, Спілка української молоді за кордоном зібрала 700 пакунків з одягом, взуттям, шкільним приладдям та солодощами для дітей бійців АТО.

Зараз ви читаєте новину «Українці з Бостона подарували спортмайданчик дитбудинку в Краматорську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі