пʼятниця, 13 лютого 2009 18:36

Українці вже економлять на продуктах - опитування

Українці вже економлять на продуктах - опитування

Про це свідчать результати опитування, проведеного українською дослідницькою компанією GfK на замовлення Національного інституту стратегічних досліджень. Результати дослідження представив на прес-конференції в УНІАН директор інституту Юрій Рубан.

На запитання, "чи довелося вам чи вашій сім"ї обмежити витрати на харчування в результаті економічної кризи?", 63% опитаних відповіли "так", 19% - "ні", 12% - "скоріше так", 6% - "скоріше ні".

Крім того, 47% респондентів вказали, що у січні їм затримували виплатами з держбюджету зарплат, пенсій, стипендій чи інших соцвиплат.

Загострення кризи протягом останнього місяця відчули 90% опитаних.

Крім того, 67% опитаних не вірять, що тарифи на комунальні послуги для населення у 2009 році не будуть підвищуватися, 13% - "скоріше ні", 8% - вірять, 7% відповіли "скоріше так".

Опитування проведено методом телефонного інтерв"ю. Всього опитано 600 респондентів Максимальна можлива похибка становить 4%. Опитування проведене 10-12 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Українці вже економлять на продуктах - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі