середа, 13 лютого 2019 20:23

Українці можуть зробити політичний труп з будь-кого - Поярков

Українці можуть зробити політичний труп з будь-кого - Поярков
Поярков: Люди мають зрозуміти, що від них залежить усе. Фото: Тарас ПОДОЛЯН

Треба критично дивитися на політиків та в першу чергу на себе.

Говорить в інтерв'ю журналу "Країна" художник Сергій Поярков.

"Припустимо, що всі політики - покидьки. Тоді виникає питання, чи це не ми купуємо машини на євробляхах, копаємо бурштин та отримуємо зарплатню в конверті? Працюємо на двох роботах і беремо допомогу по безробіттю. У нас понад половина економіки у тіні. Мільйони українців щодня порушують закон. Коли дрібні шахраї звинувачують великих у шахрайстві, це виглядає смішно", - наголошує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з кандидатів у президенти найбагатший

Ну думку художника, мільйони українців знов проголосують за гречку.

"Мені часто політики говорять: "Якби виборці не брали гроші за голоси, до них би ставились як до людей". А у нас кажуть: "Ти вкрав багато, дай мені 200 гривень". Треба, аби ми могли "прокатати" будь-кого, хто пропонує гроші за голос. Депутат Олександр Бригинець у 2012-му на Оболоні переміг олігарха (підприємця й народного депутата VI скликання Вадима Столара. - Gazeta.ua). Проголосували за голого й босого, який роздавав чорно-білі листівки. Люди мають зрозуміти, що від них залежить усе. Українці зробили політичні трупи з Мороза й Симоненка. Можемо повторити це з будь-ким", - додає він.

Повне інтерв'ю з Сергієм Поярковим читайте у журналі "Країна" від 14 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Українці можуть зробити політичний труп з будь-кого - Поярков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі