середа, 20 червня 2007 17:46

Українці дозволили вивезти кота без документів з сектора Газа

Благополучно вирішилася курйозна ситуація, що виникла на палестино-ізраїльському КПП "Ерез" у зв"язку з евакуацією з Гази на Україну домашнього кота.

Як повідомив глава постійного представництва РФ в Палестині Олексій Погодін, після достатньо тривалого розгляду, кота, що належав громадянці України, вирішили пропустити на ізраїльську територію.

Власниця кота покидала сектор Газа у складі численної групи українських громадян, що евакуювалися на батьківщину через Ізраїль.

Як розповів раніше Погодін, процес пропуску всіх громадян України через КПП проходив нормально. Всі громадяни України - близько 90 чоловік - були безперешкодно пропущені на територію цієї країни. Проблеми виникли тільки у однієї української громадянки, котрій ізраїльська влада не дозволяла провезти кота, вимагаючи на нього ветеринарні документи. Жінка категорично відмовлялася покинути палестинську територію без свого улюбленця, який, за її словами, прожив у неї багато років.

- Колізія вирішилася благополучно. Ізраїльська влада дала дозвіл на пропуск кота, - сказав Погодін, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Українці дозволили вивезти кота без документів з сектора Газа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі