четвер, 09 серпня 2018 19:24

Український омбудсмен написала листа в адміністрацію Путіна

Український омбудсмен написала листа в адміністрацію Путіна
Український омбудсмен Людмила Денисова попросила Адміністрацію російського президента допомогти Сенцову. Фото: Jk

Український омбудсмен Людмила Денісова попросила адміністрацію президента Росії допомогти незаконно засудженому Олегу Сенцову.

Політв'язня необхідно перевезти для надання кваліфікованої медичної допомоги. Про це вона написала в Facebook.

"Звернулася до керівника адміністрації президента РФ Антона Вайно з проханням терміново доповісти президенту Російської Федерації про стан Олега Сенцова для організації переміщення хворого безпечним для нього способом, зокрема, літаком санавіації та своєчасного надання кваліфікованої медичної допомоги", – повідомила омбудсмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осунувся - показали фото Сенцова

Також Денісова попросила сприяти прискоренню розгляду клопотання про помилування Олега Сенцова компетентними державними органами РФ.

"Одночасно прошу розглянути можливість обміну громадянина України Олега Сенцова на громадянина Російської Федерації Олексія Седикова", – зазначила вона.

Лист матері засудженого в Росії українського режисера з Криму Олега Сенцова з проханням про його помилування надійшов до адміністрації президента Росії. Але поки що жодної реакції немає.

Зараз ви читаєте новину «Український омбудсмен написала листа в адміністрацію Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі