четвер, 21 вересня 2006 11:29

Українські солдати успішно відстрілялися на російському полігоні

Зведений зенітний ракетний полк Військово-Повітряних сил України успішно виконав бойові стрільбища з комплексів С-200 і С-300 на російському військовому полігоні "Телемба" в Читинській області (РФ).

Прес-служба Міністерства оборони України повідомила, що було здійснено 6 бойових пусків - 4 із зенітний-ракетних комплексів С-300 і 2 - з С-200, всі ракети влучили в повітряні цілі.

Українські ракетники знаходитимуться на російському полігоні до 23 вересня.

Нагадаємо, що в навчаннях на полігоні "Телемба" беруть участь близько 180 українських військовослужбовців. Відповідно до угоди, підписаної українською і російською сторонами витрати на проведення стрілянини складуть близько 5,5 млн. грн.

У 2001 році на полігоні "Чауда" в Криму особовим складом зенітних ракетних підрозділів військ протиповітряної оборони України була проведені бойові стрільбища комплексами С-200.

У 2003 році українські підрозділи ВПС провели бойові стрільбища зенітними ракетними комплексами С-300 на російському полігоні "Ашулук", повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Українські солдати успішно відстрілялися на російському полігоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі