середа, 03 червня 2015 14:17

Українські силовики залишили "нульовий" блокпост у Мар'їнці

Українські силовики залишили "нульовий" блокпост у Мар'їнці

Українські військові організовано залишили "нульовий" блокпост у Мар'їнці, останній по трасі Запоріжжя-Маріуполь, і відійшли в місто.

Про це повідомляє джерело "Новости Донбасса".

Даний блокпост був значно віддалений від позицій української армії, що створювало проблеми для його оборони. Мар'їнка контролюється українськими військами. Диверсійні групи окупаційних військ намагаються обійти місто.

Раніше координатор благодійного фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега повідомив, що російсько-терористичні війська прорвали оборону сил АТО в Мар'їнці і захопили частину міста.

Волонтер поспілкувався з бійцями 28-бригади, які займають там позиції. За словами воїнів, надходить інформація про величезну кількість ворожої техніки на цьому напрямку, бойовики намагаються заглушити зв'язок.

Нагадаємо, що російсько-терористичні війська вранці в середу почали обстріл Красногоровки і Мар'їнки, що під Донецьком. Бойовики застосовують "Гради" і танки.

Зараз ви читаєте новину «Українські силовики залишили "нульовий" блокпост у Мар'їнці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі