середа, 31 грудня 2014 12:51

Українські сапери замінували узбережжя Маріуполя

Українські сапери замінували узбережжя Маріуполя
Сапери вийшли у море під час шторму

Українські військові сапери замінували узбережжя Маріуполя, де очікуються провокації у новорічну ніч, аби захистити берегову лінію від ворожого десанту. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Бійці АТО з числа військовослужбовців інженерних військ ЗСУ успішно виконали завдання з посилення оборони берегової лінії, замінувавши берегову лінію Азовського моря біля Маріуполя. При цьому, працювати саперам довелося у складних умовах: вони виходили в море на плаваючих транспортерах типу ПТС-2 під час шторму.

"Це не перше заняття військових саперів на морі. Щоразу ми вдосконалюємо свої навички та постійно ускладнюємо завдання. Так, цього разу мої підлеглі по воді, а не по суші добралися до визначеного району, провели інженерну розвідку підходів до моря, проаналізували характер дна та практично поставили мінний заслон. Загальну оцінку підрозділу визначаю, як "відмінно", - пояснив командир підрозділу інженерних військ.

Як повідомлялося раніше, зі східної сторони Маріуполя заборонили перетинати блокпости.

Зараз ви читаєте новину «Українські сапери замінували узбережжя Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі