середа, 13 травня 2015 10:15

Українці не могли збити малайзійський "Боїнг" - російський експерт

Українці не могли збити малайзійський "Боїнг" - російський експерт
Фото: ria.ru

Російський експерт Марк Солонін стверджує, що видання "Новая газета" свідомо сфальсифікувало доклад анонімних експертів щодо обставин катастрофи рейсу МН17, який газета опублікувала 6 травня.

На думку фахівця, що має освіту авіаційного інженера-конструктора, анонімні експерти помилково визначили населений пункт Зарощенське як місце запуску ракети "Бук", яка вразила літак. За його даними, які він отримав на підставі аналізу ушкоджень малайзійського "Боїнга",  ракета була випущена з міста Сніжне, яке перебуває під контролем бойовиків, повідомляє Главком

Більше того, згідно із картою бойових дій, яку штаб АТО опублікував за 2 дні до катастрофи, населений пункт Зарощенське також перебуває під контролем бойовиків.

Такого ж висновку ще на початку 2015 року дійшла група експертів з Нідерландів в рамках проекту CORRECT!V.

КОментар Солоніна "Новая газета" публікує 13 травня.

Нагадаємо, 22 квітня міжнародні експерти знайшли нові останки, особисті речі та уламки літака "Боїнг" МН-17 на місці катастрофи у Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «Українці не могли збити малайзійський "Боїнг" - російський експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі