четвер, 31 серпня 2017 07:54

Україна та Нідерланди обміняються даними щодо MH-17

Україна та Нідерланди обміняються даними щодо MH-17
Україна і Нідерланди планують обмінятися інформацією у справі про збитий в 2014 році малазійський Боїнг-777 рейсу MH-17, що допоможе офіційному Києву в позові проти РФ. Фото - ЕРА

Україна та Нідерланди планують обмінятися інформацією у справі про збитий 2014 року малайзійський Боїнг-777 рейсу MH-17, що допоможе офіційному Києву в позові проти РФ.

Меморандум щодо обміну даними сторони підпишуть найближчим часом.

"Голландці не хочуть, щоб проведена робота була поставлена під сумнів. Ми зараз працюємо над підписанням меморандуму про обмін інформацією, оскільки збитий Boeing є частиною нашого позову до Росії щодо фінансування тероризму, а саме - постачання зброї для ураження цього літака", - повідомила в ефірі "5 каналу" заступник голови міністерства закордонних справ Олена Зеркаль, передає Deutsche Welle.

На початку липня Україна і Нідерланди підписали двосторонню угоду про міжнародне правове співробітництво щодо злочинів, пов'язаних з катастрофою літака Boeing-777 на Донбасі 2014 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: Росія закрила свій повітряний простір за добу до трагедії літака MH-17

17 липня 2014 року в Донецькій області був збитий пасажирський літак Boeing-777 компанії Malaysia Airlines, який виконував рейс Амстердам - ​​Куала-Лумпур. Загинули 298 осіб, серед яких маленькі діти.

Зараз ви читаєте новину «Україна та Нідерланди обміняються даними щодо MH-17». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі