середа, 06 серпня 2008 14:40

Угорщина направила у Закарпаття 7 вантажівок гуманітарної допомоги

Уряд Угорщини направив 7 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою на загальну суму 650 тис. доларів для потерпілого від повені населення Закарпатської області.

Про це Українським Новинам повідомив начальник управління інформації та зв"язків з громадськістю Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Дрогальчук.

Гуманітарну допомогу представникам області угорська делегація передала 3 серпня у декількох кілометрах від кордону біля угорського міста Загонь.

Вантаж містив серед іншого: комплектуючі для реконструкції та розширення загальної українсько-угорської протипаводкової системи "Тиса", 5 комплектів гідронасосів, копрову установку і компресор, медичне обладнання, препарати, тощо.

"Ми раді, що Угорщина підтвердила не тільки на словах, але і на ділі принцип гарних сусідських відносин, адже у нас одні ріки, і боротьбу з паводками ми повинні вести разом", - сказав Дрогальчук.

Закарпаттю також привезли гуманітарну допомогу зі Словацької республіки - особисто від екс-президента країни Рудольфа Шустера і генерального консула Словацької республіки в Ужгороді Станіслава Обіцкі.

Це - харчові продукти, одяг і 2 тис. євро від дипломатів особисто, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Угорщина направила у Закарпаття 7 вантажівок гуманітарної допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі