субота, 30 серпня 2008 17:08

У Житомирській області під час ДТП загинуло троє осіб

У Житомирській області під час дорожньо-транспортної пригоди загинуло троє осіб, ще четверо травмовано, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

На 30-му кілометрі автодороги Житомир-Сквира водій автомобіля Opel Omega скоїв наїзд на двох пішоходів, які переходили проїжджу частину у невстановленому місці, а потім наїхав на автомобіль Mercedes Benz sprinter, що стояв на правому за ходом руху узбіччі.

Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів автомобіля Opel від отриманих травм загинули на місці пригоди, а двоє пішоходів, водій автомобіля Mercedes та пасажир автомобіля Opel отримали тілесні ушкодження.

На автодорозі Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч поблизу смт Каланчак Херсонської обл водій автомобіля Volkswagen Transporter, рухаючись в напрямку Криму, під час виконання маневру обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій автомобіля Volkswagen Passat від отриманих травм загинув на місці події, ще двоє пасажирів цього автомобіля і четверо пасажирів Volkswagen Transporter отримали тілесні ушкодження, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Житомирській області під час ДТП загинуло троє осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі