понеділок, 12 жовтня 2009 13:40

У Запоріжжі підприємець через конвертаційний центр зняв 25 мільйонів

У Запоріжжі підприємець через конвертаційний центр зняв 25 мільйонів
У Запорізькій області співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили директора та власника приватного підприємства, який з метою розкрадання бюджетних коштів, отриманих в якості оплати за виконані роботи, а також для створення фіктивного податкового кредиту з ПДВ для підконтрольних йому підприємств та інших суб"єктів господарювання, створив та керував конвертаційним центром, який складався із семи товариств з обмеженою відповідальністю. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Встановлено, що через рахунки цих підприємств було проведено та знято готівкою близько 25 млн грн, що призвело до ненадходження до бюджету коштів у якості ПДВ у розмірі близько 5 млн грн.

Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі підприємець через конвертаційний центр зняв 25 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі