четвер, 31 січня 2008 09:08

У Запоріжжі на будівництві ув"язненого вбило плитою

У Запоріжжі при проведенні демонтажу будівлі загинув ув"язнений. Як повідомив запорізький прокурор з нагляду за дотриманням законності при виконання судових рішень у кримінальних справах Станіслав Пічуєв, НП відбулася напередодні при проведенні робіт з розбору недобудованої будівлі корпусу Запорізької обласної клінічної лікарні.

"29 січня близько 12.00 ув"язнений 1980 г.р. з Дружелюбівського виправного центру, де відбувають термін засуджені, яким визначено покарання у вигляді обмеження свободи, відпросився з місця проведення робіт із оббивки цегли на контрагентському об"єкті і зайшов у споруду, де йшли роботи по демонтажу. Там чоловік був смертельно травмований плитою перекриття", що впала на нього, – повідомив Пічуєв.

За його словами, у зв"язку з НП за дорученням прокуратури створена спецкомісія з числа співробітників Держгірпромнагляду, якій належить встановити, чи мало місце порушення правил техніки безпеки при проведенні робіт на об"єкті, де загинув ув"язнений. Вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно приватного підприємства, що здійснювало будівельні роботи, на яке за договором працював загиблий, повідомляє Главред.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі на будівництві ув"язненого вбило плитою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі