четвер, 11 жовтня 2012 13:24

У Варшаві відкрився офіс Facebook, який працюватиме з Україною

У Варшаві відкрився офіс Facebook, який працюватиме з Україною
Фото: thenews.pl

Компанія Facebook відкрила представництво у Польщі, яке відповідатиме за регіон Центральної та Східної Європи, в тому числі - за Україну.

Так, команда з декількох менеджерів буде відповідати за розвиток соціальної мережі в 13-ти країнах Центральної та Східної Європи, включаючи Україну і Польщу. У її обов'язки входитиме продаж реклами і співпраця з розробниками. Керувати варшавським офісом буде Дієго Оливa, відповідальний за регіон Південної, Центральної та Східної Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: $ 40 тис заплатила Facebook за виявлені помилки в системі безпеки

Варшавський офіс буде працювати в тісній співпраці з командою Дубліна. Варшавський офіс став 10-м офісом соціальної мережі в Європі. Новий офіс розташовується у варшавському офісному центрі Zlote Tarasy, поруч зі столичним вокзалом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користувачі соцмереж витратили на Facebook 53 млрд хвилин

Як уточнили в російському офісі, фахівці в польському представництві дійсно будуть допомагати з продажами, у тому числі - в Росії та Україні, але там не призначили менеджера з розвитку в регіоні. Нещодавно Комітет digital-агентств України (UDAC при ВРК) звернувся до адміністрації Facebook з листом. У ньому гравці українського digital-ринку попросили керівництво мережі призначити фахівця, який би займався тільки Україною.

Зараз ви читаєте новину «У Варшаві відкрився офіс Facebook, який працюватиме з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі