понеділок, 07 липня 2008 08:29

У Тернополі полюють на художників графіті

Влада Тернополя бореться з любителями розмальовувати міські будинки, гаражі і школи. За будь-яку інформацію, яка допоможе впіймати хуліганів, обіцяють 1700 гривень.

Гроші інформатор отримає протягом десяти днів після затримання порушників і складання протоколу. Анонімність добровольцеві гарантують.

Восени минулого року в Тернополі відкрилася єдина в країні школа графіті. Громадськість підтримала цей почин, а управління освіти міської ради виділило окреме приміщення для занять. Мерія міста офіційно відвела місце для практичних занять графіті - на стінах огорожі вулиці Воїнів дивізії "Галичина".

Керівник цієї школи і вихованці заперечують свою причетність до вуличного живопису. Відведеної площі учням вистачає, а таким злісним хуліганством ставити під удар свій заклад і весь колектив, ніхто з дітей не зважився б.

До речі, місцева рада одного з районів Лондона зафарбувала графіті відомого художника Бенксі через скарги жителів. Графіті на яскраво-зеленому фоні стіни будинку на півночі британської столиці зображало двох дівчаток за партою, на якій лежить автомат Калашникова, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі полюють на художників графіті ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі