середа, 12 грудня 2007 14:06

У США злочинці обстріляли шкільний автобус: 6 жертв

В результаті стрілянини на північному сході Лас-Вегаса поранення, зокрема важкі, отримали шість осіб. Невідомі злочинці відкрили стрілянину на шкільній зупинці, коли учні виходили з автобуса, повідомляє агентство Associated Press.

За відомостями поліції, стрілянину на зупинці влаштували як мінімум двоє злочинців.

Всі потерпілі були госпіталізовані. Два школярі, які стали жертвами нападаючих, знаходяться в критичному стані, життю інших чотирьох нічого не загрожує.

Агентство France Presse з посиланням на прес-секретаря місцевого поліцейського управління уточнює, що вік потерпілих складає 16-17 років. За однією з версій слідства, інцидент може бути пов"язаний із сваркою між учнями, що відбулася в понеділок, 10 грудня. Поліція вже затримала кількох підозрюваних у причетності до стрілянини.

Не дивлячись на те, що стрілянина відбулася менш як за милю (півтора кілометри) від двох початкових шкіл, робота освітніх установ припинена не була, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У США злочинці обстріляли шкільний автобус: 6 жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі