пʼятниця, 31 січня 2020 00:07

У справі Шеремета недостатньо доказів - Рябошапка

У справі Шеремета недостатньо доказів - Рябошапка
Рябошапка розповів про стан справи Шеремета. Фото: Цензор

Генпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що потрібні додаткові докази для передачі в суд справи за обвинуваченням виконавців і організаторів вбивства журналіста Павла Шеремета.

"Мені здається, що на даний момент повинні бути зібрані додаткові докази, щоб справа могла бути передана до суду, оскільки зібраного обсягу доказів недостатньо", - підкреслив Рябошапка в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Він пояснив, що слідство після повідомлення про підозру продовжує збір доказів для того, щоб підтвердити або навпаки спростувати провину підозрюваних.

Слідство повинно "рухатися в обох напрямках". Рябошапка стверджує, що для того, щоб слідство зібрало дані додаткові докази, прокурори, підготували для них "письмові вказівки", а більш того, "встановили терміни розслідування".

"Будемо стежити за виконанням цих вказівок", - зазначив Генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Шеремета: прокурор заявив нове клопотання

Провести додаткові слідчі дії у справі вбивства журналіста Павла Шеремета зобов'язали слідчих поліції прокурори Офісу Генерального прокурора, а також перевірити висунуті адвокатами підозрюваних аргументи.

Зараз ви читаєте новину «У справі Шеремета недостатньо доказів - Рябошапка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі