пʼятниця, 30 квітня 2010 14:58

У Сімферополі затримали квартирного злодія з Донецька

У Сімферополі затримали квартирного злодія з Донецька

У Сімферополі міліція затримала двох приїжджих наркоманів, які скоїли в місті серію квартирних крадіжок.

За даними відділу зі зв"язків з громадськістю Головного управління МВС у Криму, в останні місяці у місті стався ряд однотипних квартирних крадіжок.

Зловмисники забиралися в будинки через вікна, викрадали малогабаритні речі, гроші, мобільні телефони, ювелірні прикраси, які можна легко винести, не привертаючи уваги перехожих. Злодії не залишали відбитків пальців, оскільки швидше за все діяли в рукавичках.

На початку квітня розташована на розі одного з пограбованих будинків камера відеоспостереження зафіксувала момент проникнення в домоволодіння двох чоловіків. За наявним відеозаписом були встановлені особи підозрілих незнайомців.

Затримані виявилися жителями Донецька і Харкова, один із них був тричі судимий. Затримані були опрацьовані на причетність до здійснення 15-ти квартирних крадіжок, по 6-ти епізодах їм пред"явлені звинувачення. В даний час частина викраденого майна повернена власникам, частина залучена до матеріалів справи як речові докази.

Обидва затримані є системними наркоманами, наркотична залежність штовхала їх на здійснення квартирних крадіжок. Один із злодіїв колись був успішним підприємцем, директором фірми, має дві вищі освіти.

За словами затриманих, діяли вони не в рукавичках, а в звичайних шкарпетках, надягаючи їх на руки, повідомляє "Е-Крым".

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі затримали квартирного злодія з Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі