четвер, 22 липня 2010 08:45

У Сімферополі через вибух евакуювали жителів будинку

У Сімферополі через вибух евакуювали жителів будинку

У Сімферополі в середу в результаті вибуху в квартирі багатоповерхового будинку серйозно постраждав її 70-річний господар.

Як повідомляє прес-служба Головного управління МНС України в Криму, 21 липня о 12.36 в міське управління МНС Сімферополя поступило повідомлення про те, що на вулиці Заліській в будинку N 72 горить одна з квартир на п'ятому поверсі. На місце події виїхали 4 пожежних відділення. Як розповіли свідки події, перед пожежею стався вибух у кімнаті, від якого вилетіло скло і постраждала внутрішня міжкімнатна перегородка.

У будинку горіла одна з кімнат у двокімнатній квартирі, площа пожежі склала 15 кв м. Гасіння пожежі ускладнювалося високою температурою, а задимлення в квартирі було таким сильним, що рятувальники ухвалили рішення тимчасово евакуювати мешканців зі всього під'їзду. З вогнем рятувальники справилися всього за декілька хвилин.

"Біля будинку на землі виявили хазяїна квартири, який впав з п'ятого поверху. В 70-річного чоловіка обпалено 100% тіла. Також він одержав безліч травм. У важкому стані його доставили в 6-у міськлікарню", - повідомили в МНС.

У даний час встановлюється, з якої причини, від вибухової хвилі або від больового шоку, господар кімнати випав з п'ятого поверху. Також фахівці з'ясовують причину вибуху і пожежі.

На місці проводиться розслідування.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі через вибух евакуювали жителів будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі