вівторок, 24 липня 2007 07:49

У Севастополі обікрали російського актора Садальського

У Севастополі пограбували відомого російського актора Станіслава Садальського

Як повідомили у Центрі громадських зв"язків Управління МВС України у місті Севастополі, сталося це під час гастрольного антрепризної вистави "Сімейна комедія - Любовна трагедія", що йшов на сцені Російського драматичного театру ім. А.Луначарського.

Коли артисти повернулися до гримерок, то виявили порожні сумки і гаманці. Як сказав сам Садальський, його "обібрали до останньої копійки".

За інформацією слідчої Ленінського райвідділу міліції Наталії Бражкової, перед виставою до адміністратора трупи підійшла людина в костюмі і відрекомендувалася співробітником міської державної адміністрації, що відповідає за прийом артистів.

Адміністратор дала йому ключі від гримерок, щоб той міг перевірити, чи все добре підготовлено. І поки йшов спектакль, хтось провів ревізію особистих речей і цінностей столичних артистів. Вкрадено документи, гроші і мобільні телефони, один з яких Nokia 8800 (вартість такого телефону коливається в межах від 3,5 тис. грн. до 6,5 тис. грн. залежно від модифікації), а інший, за визначенням слідчої, маловідомий в Україні, тому запит про його вартість довелося направити в Росію.

За даним фактом порушено кримінальну справу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі обікрали російського актора Садальського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі