понеділок, 15 жовтня 2007 19:10

У Росії викрадений майор ФСБ

У Нальчику викрадений майор Управління ФСБ по Кабардино-Балкарії.

Викрадання відбулося вранці 10 жовтня, коли 31-річний оперативний черговий УФСБ на службовому автомобілі разом водієм прямував на роботу. Близько 8:45 за московським часом в районі машинобудівного заводу по вулиці Мальбахова в Нальчику службовий автомобіль був зупинений двома автомашинами ВАЗ. З машин вийшли декілька невідомих пересадили до себе майора ФСБ і сховалися.

В той же час повідомляється, що майор УФСБ був викрадений 11 жовтня. Коли він з водієм на службовій машині їхав вранці на роботу, на вулиці Мальбахова його автомобіль був блокований двома автомобілями ВАЗ-2110. Озброєні люди пересадили його в свій автомобіль і сховалися в невідомому напрямі. При цьому водія чергової машини ФСБ не чіпали. Ім"я викраденого співробітника ФСБ не повідомляється.

За даним фактом Слідчий комітет при прокуратурі КБР порушив кримінальну справу по ст. 126 (викрадання людини) УК РФ, проводиться розслідування. Розглядаються різні версії. Одна з найбільш вірогідних - викрадання організоване ваххабітами.

11 жовтня у Верховному суді КБР почався судовий процес у справі про напад озброєних екстремістів на Нальчик в жовтні 2005 року. У зв"язку з цим не виключено, що викрадання могло бути організоване з метою чинення тиску на суд.

Підтвердження інформації про викрадання співробітника УФСБ від офіційних осіб поки не послідувало, повідомляє РІА "Новини", Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Росії викрадений майор ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі