четвер, 05 липня 2007 12:20

У Раді почали продавати пиво за найнижчою ціною

Сьогодні на першому поверсі Ради був розгорнений комп"ютеризований прес-центр для українських і іноземних журналістів. Всі таблички у прес-центрі виконані двома мовами - англійською і українською, проте роздруки документів розповсюджуються виключно російською мовою.

У кулуарах Верховної Ради також розстелили нові килимові доріжки, зали прикрашені квітами.

Зміни відбулися і в парламентському буфеті: на вітринах збільшився асортимент - парламентарії можуть придбати практично все, що завгодно: від бутербодов з червоною ікрою до всіляких гарячих і холодних блюд.

Проте ціни значно пыдвищилися: гарно одягнені буфетники повідомили, що, якщо раніше чашка кави коштувала трохи більше ніж більше 2 грн., то зараз - більше 3 грн.

Вперше за всю історію Верховної Ради також в буфеті встановили автомати для розливу пива. Втім, продається пінний напій за вельми демократичною ціною - келих 0.3 літра обійдеться навіть дешевше, ніж кава - всього в 1 грн. 80 копійок, пише "Новий регіон".
Зараз ви читаєте новину «У Раді почали продавати пиво за найнижчою ціною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі