четвер, 29 листопада 2007 17:31

У Путивлі згорів Будинок культури

Будинок культури в райцентрі Путивль на Сумщині побудували 50 років тому. 30 листопада в місті збиралися відзначати цю дату. Відділ культури складав план заходів, місцеві артисти готували  святковий концерт. 24 листопада о 2.00 будівля-ювіляр згоріла вщент.

— Ми хотіли влаштувати свято для працівників культури, бо вони все життя дарують свята іншим, — розповідає завідувачка відділу культури Путивльської райдержадміністрації Валентина Анякіна, 55 років.— Заздалегідь запросили 12 народних колективів, що працюють при Будинку культури. Про участь у концерті заявили понад 70 артистів. Сцену прикрасили рушниками, які працівники поприносили з дому.

Пожежники врятували фойє, де нещодавно зробили євроремонт, декілька кімнат для занять вокалом, хореографією, кабінети методичної роботи. Сцена та глядацька зала згоріли вщент, дах обвалився.

— Це якась містика. Згоріла частина будівлі, яка була збудована 50 років тому на місці церкви, — каже Валентина Анякіна.

Причина пожежі досі не встановлена.

Зараз ви читаєте новину «У Путивлі згорів Будинок культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі