четвер, 12 березня 2015 11:31

У Путіна пояснили, чому він не з'являється на публіці

У Путіна пояснили, чому він не з'являється на публіці
Фото: guruinvest.com

Президент Росії Володимир Путін постійно проводить зустрічі, у нього зараз дуже напружений порядок денний. Про це заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков.

"У нього зустрічі йдуть постійно, але не всі зустрічі публічні. Порядок денний зараз дуже напружений, пов'язаний і з кризовими явищами, і так далі. Зараз йде постійна комунікація і з урядом, і з держкомпаніями, і з банківським середовищем. Природно, на це йде дуже багато часу", - заявив Пєсков в інтерв'ю радіостанції "Ехо Москви".

Так він відповів на запитання про те, які найближчі заходи заплановані у глави держави і коли його можна буде побачити хоча б по телевізору.

З приводу здоров'я президента, Пєсков додав, що не потрібно хвилюватися: "Все в порядку".

Нагадаємо, що вчора Путін раптово відклав свій візит до Астани. У зв'язку з цим в ЗМІ з'явилися чутки про його хворобу. У Кремлі цю інформацію відкидають.

Останній раз Путін з'являвся перед журналістами 5 березня - цього дня він зустрічався з прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці. Подальші його зустрічі проходили без журналістів.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна пояснили, чому він не з'являється на публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі