пʼятниця, 07 листопада 2014 11:50

У Путіна немає грошей, щоб годувати Донбас - Нємцов

У Путіна немає грошей, щоб годувати Донбас - Нємцов
Фото: www.politnavigator.net

Путін демонстративно відмовився зустрічатися з лідерами ДНР і ЛНР не тільки тому, що боїться нових санкцій, але й тому, що сказати нічого.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий російський опозиціонер Борис Нємцов.

"Нещодавно письменник Прілєпін, який вважає себе великим стратегом і мислителем, сперечався зі мною щодо Новоросії. Я стверджував, що проект Новоросія закритий. Захар з жаром доводив, що ні і намагався в діях Путіна знайти щось таке, що підтверджувало б його точку зору", - написав він.

"На жаль, Захар, проект закритий. Немає грошей, щоб годувати пенсіонерів Донбасу і бюджетників. Путін демонстративно відмовився зустрічатися з лідерами ДНР і ЛНР не тільки тому, що боїться нових санкцій, а й тому, що сказати нічого. Грошей немає, щоб утримувати 4 млн людей. Так, зброю поставляти буде, провокації будуть, незаконно відправляти військових до Донецька будуть, а утримувати величезний регіон - ні ", - зазначив опозиціонер.

За його словами, Захарченку і Ко залишається лише воювати: "Шахти затоплені, роботи немає, грошей немає. Тільки воювати".

"Ось так безславно закінчується кривава авантюра Путіна проти братнього народу ...", - повідомив Нємцов і додав, що агітпроп почав чергову спецоперацію, щоб зняти відповідальність з Путіна за криваву бійню на сході України: "Знову америкоси винні".

Зараз ви читаєте новину «У Путіна немає грошей, щоб годувати Донбас - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі