четвер, 18 березня 2010 17:48

У Полтаві в школі 17-річні хлопці побили завуча

У Полтаві в школі 17-річні хлопці побили завуча

17 березня удень двоє хлопців віком 17-років прийшли до приміщення школи N13 у Полтаві.

Шукали свою подругу, але до приміщення школи їх не пустив охоронець. Між ним та юнаками виникла сварка, яка потім переросла в бійку.

Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції розповів кореспонденту Gazeta.ua, що один з хлопців ударив завуча школи, яка прибігла на галас.

"Охоронцеві здалося, що вони трохи напідпитку. Він їх не схотів пускати. На галас, який переріс у бійку збіглися вчителі школи. Прибігла завучка. Вона почала боронити охоронця", - пояснили у міліції.

Один з юнаків її вдарив. За якийсь час бійка припинилася. Адміністрація школи викликала міліцію.

"Зараз ми розцінюємо їх дії, як звичайне хуліганство. Але завуч школи, яка постраждала, отримала тілесні ушкодження. Експертиза визначить їх тяжкість. Від цього і залежатиме міра покарання. Один з підлітків навчається в технікумі. Неподалік цієї школи", - зазначив міліціонер.

У школі випадок коментувати відмовляються.

Одна з працівниць під час телефонної розмови обмовилась, що у завучки, котра розбороняла хулігана та охоронців - черепно-мозкова травма. Зараз жінка на лікуванні.

"Всі завучі там були. Тримали оборону", - поділилась жінка.

Директор закладу Іван Гончаренко випадок коментувати відмовився.

"Не хочу нічого говорити, аби це не було використано на чиюсь користь. Це насправді дуже серйозно. Вже ввечері приходили, погрожували. Нічого не кажемо, аби не зашкодити слідству. Щоб винних було покарано", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві в школі 17-річні хлопці побили завуча ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі