вівторок, 24 квітня 2007 10:58

У під"їзді московського будинку розстріляні чотири його мешканці

У місті Балашиха Московської області в понеділок, 24 квітня, невідомий злочинець розстріляв чотирьох чоловік. Як повідомляє "Інтерфакс", тіла трьох жінок і одного чоловіка виявлені в одному під"їзді будинку на вулиці Крупській.

На місці злочину залишилося шість гільз калібру 7,65 мм від пістолета Вальтер і чотири кулі, а також скривавлений светр. У правоохоронних органах припускають, що він належав вбивці. "Ймовірно, одна куля рикошетом потрапила в злочинця, але в лікарню поки ніхто не звертався", - повідомили агентство в міліції. "Слідство розглядає всі можливі версії, зокрема, помилку в об"єкті", - підкреслили в прокуратурі. Також передбачається, що метою вбивці була одна людина, а інші були знищені як свідки.

70-річна Лідія Васильєва, 49-річна Ніна Кузнєцова, 30-річні Валіда Халілова і 43-річний Сергій Гашко були убиті на різних поверхах.

Співробітниками міліції вилучена плівка з камери відеоспостереження, встановленої в під"їзді. Ведеться розслідування, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «У під"їзді московського будинку розстріляні чотири його мешканці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі