вівторок, 31 травня 2022 15:11

У перший день літа українців приємно здивує погода

Червень в Україні розпочнеться справжніми літніми градусами.

Протягом дня в більшості областей передбачається висока температура повітря, +24...29°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Ми чекаємо літа, як завжди, як концентрованої радості й краси, а цього року ще й з потужною надією на краще, на світло, на перемогу. І хоча сьогодні від щоденних новин серце й думки забиваються в якийсь темний куток, все одно весняне сонце, а за ним незабаром - і літнє, допомагають нам і допоможуть цим сонячним світлом і теплом втримувати рівновагу і дають віру й сили", - написала вона.

На півдні та сході буде місцями до +30°С. У західних областях короткочасні грозові дощі освіжатимуть повітря до +21...25°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину країни знову охоплять дощі: перелік областей

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Червень в Україні розпочнеться справжніми літніми градусами
Червень в Україні розпочнеться справжніми літніми градусами

"Ці літні вже дощі в середу зачеплять східні області, ввечері - трохи центру, півночі. Південну частину дощі торкнуться локально, тут буде більше сухої погоди", - додала синоптикиня.

У Києві 1 червня дощ із грозою ймовірніший лише ввечері. Вітер південно-східний, помірний. Температура повітря завтра становитиме +25°С.

Цьогоріч очікувати на температуру +30°С в Україні на початку літа не варто. Червень не буде спекотним. Натомість слід бути готовими до опадів і помірного тепла влітку.

Зараз ви читаєте новину «У перший день літа українців приємно здивує погода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі