неділя, 27 серпня 2006 12:07

У Палестині викрадені журналісти прийняли іслам

У місті Газа (Палестина) 2-є журналістів американського телеканалу Fox, яких викрали 2 тижні тому, заявили, що прийняли іслам. Про це стало відомо у розповсюдженому в Інтернеті відеозаписі.

- Жителів сектора Газа вбивають американські ракети, якими ізраїльтяни стріляють з вертольотів Apache, зроблених в США, - сказав один із заручників - новозеландець Олаф Віїг.

Нагадаємо, оператор телеканалу Fox News разом з кореспондентом - американцем Стівом Сентанні були захоплені 14 серпня. Відповідальність за викрадання узяло на себе раніше не відоме палестинське угрупування "Бригади священного джихаду". Повстанці вимагали від США протягом 72 годин звільнити всіх мусульман з американських в"язниць.

Представник палестинського МВС Халед Абу Хиляль заявив, що у результаті складних переговорів вдалося отримати від викрадачів згоду на звільнення журналістів, яке може відбутися вже сьогодні, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Палестині викрадені журналісти прийняли іслам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі