неділя, 23 червня 2024 11:32

Спецтема: Війна Росії проти України

У нас достатньо рішучості знищувати терористів на їхній території - Зеленський

У нас достатньо рішучості знищувати терористів на їхній території - Зеленський
Президент Володимир Зеленський вважає, що Україна разом з партнерами може зупинити російський терор. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський переконаний, що Україна може зупинити російський терор, знищуючи ворога на його території.

Однак, для цього потрібна також рішучість партнерів. Про це президент написав у соцмережах 23 червня після чергових ударів РФ по Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Далі буде": у ЗСУ підтвердили успішний удар по пункту управління ворога на території РФ

Він нагадав, що тільки за цю добу українські воїни збили два російських "Калібри". А напередодні - 12 ворожих ракет і 13 ударних безпілотників.

"І так - щоночі, щодня. Російський терор не збавляє обертів, а отже, ми повинні збільшувати наш тиск - усіма методами і разом із партнерами. У нас достатньо рішучості знищувати терористів на їхній території - це справедливо. І потрібна така ж рішучість і від наших партнерів. Ми можемо зупинити Росію. Разом з усіма у світі, хто цінує життя, ми це зробимо", - наголосив Зеленський.

На світанку 23 червня російські загарбники атакували Україну крилатими ракетами морського базування. Ворог загалом випустив три "Калібри" з акваторії Азовського моря.

Українські військові знищили дві ракети на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «У нас достатньо рішучості знищувати терористів на їхній території - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі