четвер, 27 вересня 2007 10:02

У найбільшому акваріумі Азії отруїлися 600 риб

У зв"язку із загадковим отруєнням майже 600 риб основну експозицію найбільшого акваріуму Азії на малазійському острові Лангкаві довелося закрити, передає в середу агентство Associated Press. Водні мешканці, зокрема акули, електричні скати і морські окуні, загинули протягом кількох годин у понеділок. Як розповіли в поліції острова, вода в акваріумах має виразний запах бензину. Вочевидь, йдеться про навмисне отруєння акваріумів пестицидами чи іншими отруйними речовинами, а не про недбалість персоналу, наголосили в поліції.

Адміністрація "Підводного світу Лангкаві" призначила нагороду, еквівалентну 2900 доларам, за інформацію, яка приведе до арешту зловмисників. Поки не ясно, коли буде відкритий для перегляду основний акваріум об"ємом майже 6 мільйонів літрів морської води.

Усього в акваріумі на Лангкаві міститься близько 5000 представників підводного світу. До отруєння риби в основному резервуарі виставку щодня відвідували близько тисячі людей, проте останніми днями кількість гостей різко скоротилася, розповіли в адміністрації, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У найбільшому акваріумі Азії отруїлися 600 риб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі