вівторок, 17 жовтня 2017 21:40

У НАБУ пообіцяли "особливу увагу" Міноборони

 

В Національному антикорупційному бюро створять окремий підрозділ, який займатиметься розслідуванням корупції в Міністерстві оборони.

Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник.

"Ми зараз завершили комплектування підрозділу детективів, і у нас буде окремий сектор, який буде займатися саме Міноборони. Це величезний бюджет, найбільший бюджет в державі, і тому без нашої уваги там не обійдеться", – переконаний Ситник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інвестора "Трейд Коммодіті" затримали працівники НАБУ

При цьому керівник НАБУ зазначив, що вже зараз детективи займаються розслідуванням декількох справ, пов'язаних з корупцією в Міноборони.

11 жовтня затримали заступника міністра оборони України Ігоря Павловського, директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства Володимира Гулевича і ще двох співробітників міністерства.

Їх підозрюють в причетності до корупційної схеми щодо розтрати державних коштів в сумі понад 149 млн грн при закупівлі палива для Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «У НАБУ пообіцяли "особливу увагу" Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі