середа, 19 грудня 2007 13:44

У Москві в інспектора ДПС вкрали Porsche Carrera GT (ФОТО)

Інспектор ДПС ДІБДД Москви днями звернувся в міліцію із заявою про крадіжку. Потерпілий повідомив, що невідомі угнали в нього Porsche Carrera GT. Щоправда, сам вартовий порядку стверджує, що вкрадений суперкар йому не належить.

 

У викладі потерпілого діло було так. Близько восьмої години вечора інспектор ніс дорожньо-постову службу на проспекті Вернадського. Коли він проходив повз припаркований поряд з магазином Porsche, здійнявся сильний вітер. Стрімкий потік повітря розкрив дверцята машини, міліціонер посковзнувся на кавуновій шкірці і опинився на водійському сидінні. Тої ж миті напрям вітру змінився, і дверці закрилися. Бідолага спробувала вибратися, але замок заклинило. На других дверцятах — теж.

 

Батареї рації і мобільного телефону як на біду сіли, а привертати увагу перехожих невдалий вартовий порядку посоромився. Тому йому нічого не залишалося робити, окрім як чекати господаря автомобіля. Коли власник не появився і за три години, інспектор ухвалив рішення їхати на пост ДІБДД. Але через пробки йому довелося вибирати об"їзні шляхи, один із яких фактично привів міліціонера до власного будинку. Припаркувавши Porsche біля під"їзду, він виявив, що двері розблоковувалися, пішов у квартиру, повечеряв і ліг спати. На ранок машини на місці не виявилось, що й змусило потерпілого звернутися в міліцію.

Всього ж за 9 місяців 2007 року у співробітників столичного ДІБДД вкрали 32 автомобілі вартістю понад $200 тисяч кожен. Пошуки машин та їхніх власників тривають, повідомляє Drive.Ru.

Зараз ви читаєте новину «У Москві в інспектора ДПС вкрали Porsche Carrera GT (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі