четвер, 05 липня 2007 15:42

У Москві створять озброєні загони "народної самооборони"

Московське відділення Руху проти нелегальної імміграції (РПНІ) почало створення груп "народної самооборони" (НС). Такі групи, повідомляє прес-служба руху, покликані "об"єднувати корінних громадян для організованого протистояння тим або іншим агресивним діям злочинних мігрантів".

Для бійців загонів НС обов"язковими є відвідини тренувань з рукопашного бою і придбання легальної мисливської і травматичної зброї, мовиться в повідомленні прес-служби РПНІ, оскільки на базі НС здійснюються регулярні тренування зі стрільби і інші заходи.

Формування загонів НС здійснюється за територіальною ознакою і грунтується "на принципі рівної відповідальності один перед одним". У завдання загонів входять "охорона заходів РПНІ, а також взаємовиручка соратників".

21-22 червня у Москві відбулися масові заворушення і зіткнення на міжнаціональному грунті. За даними московської мерії, в бійках з кавказцями брали участь члени РПНІ і "Конгресу російських общин" (КРО), що лідери цих рухів, втім, заперечують, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Москві створять озброєні загони "народної самооборони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі