середа, 19 вересня 2007 11:27

У Москві п"яний начальник Генштабу протаранив машину глави Слідчого комітету

У понеділок увечері на Кутузовському проспекті не роз"їхалися глава Слідчого комітету при Генпрокуратурі Олександр Бастрикін (він, як відомо, зараз займається найгучнішими кримінальними справами, у тому числі й розслідуванням убивства Анни Політковської) і начальник господарської частини Генштабу Міноборони РФ Олександр Путівцев. Mercedes Бастрикіна, яким керував особистий водій, їхав із включеними спецсигналами. Поряд поспішав і Путівцев (він сам був за кермом службового BMW). На з"їзді з Кутузовського начальник госпчастини Генштабу не зорієнтувався і протаранив правий бік "слідчого" "мерседеса", пише "Комсомольская правда". Як пізніше відзначили даїшники, аварія сталася через недотримання бічного інтервалу.

Обидва водії іномарок зупинили авто і вийшли з"ясувати, в чому справа. Вийшов і сам Бастрикін, щоб визначити "масштаби лиха". Оглянувши автомобіль, він зателефонував на службу і повідомив про інцидент колег. З"яєднався із "своїми" і Путівцев, дізнавшись, чию саме машину він зачепив.

Незабаром на місце незначної аварії з"їхалися даїшники на чолі зі своїм високопоставленим начальством. На дорозі вмить утворився невеликий затор, але співробітники ДІБДР ситуацію швидко врегулювали. Глава Слідчого комітету, втім, довго чекати не став, викликав іншу машину й поїхав, залишивши розбиратися свого водія.

Даїшники, як і належить, відвезли обох водіїв на медичний огляд. І з"ясували, що Путівцев нетверезий. Рівень алкоголю в його крові склав 1 промілле (при максимально допустимій нормі до 0,5 промілле. При 0,5 вже забирають права).

Зараз за фактомДТП проводять перевірку. Оскільки, на щастя, обійшлося без потерпілих, винуватцеві аварії, швидше за все, загрожують штраф і позбавлення водійських прав як мінімум на два роки.

Зараз ви читаєте новину «У Москві п"яний начальник Генштабу протаранив машину глави Слідчого комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі