середа, 03 жовтня 2007 13:46

У Москві орудує банда дівчаток-шкуродерів: десятки жертв

 На південному сході Москви діє три дівчинки, вони  вбивають кішок і собак, нацьковують на них своїх бійцівських псів. Трупи щенят і бездомних собак почали знаходити в цьому районі кілька місяців тому. Спочатку банда малолітніх шкуродерок  орудувала в Кузьминському парку і пустирі поряд з Волзьким бульваром. Але у даний час підлітки розширюють географію жорстоких розправ.

Місцеві власники собак знають, що масові вбивства тварин - справа рук компанії місцевих дівчаток. У трьох дівчаток свої бійцівські пси. За словами сусідів, до цієї компанії часто приєднується ще одна подружка.

Для екзекуцій вибираються пустирі, безлюдні майданчики або невеликі лужки, де сусіди вигулюють собак. Дівчатка нацьковують на бездомних тваринах своїх псів. Собаки надзвичайно агресивні: як стверджують сусіди, власниці не годують їх по кілька днів і постійно б"ють. Безпорадні щенята або прив"язані до стовпів дорослі собаки стають легкою здобиччю озвірілих псів.

Дівчаткам те,  що відбувається,  здається забавним - вони записують відео розправ, фотографують, після чого поширюють шокуючі кадри у своїй компанії і в Інтернеті. Жорстокі записи розправ бачили багато місцевих собаківників.

За словами свідків, все відбувається таким чином: побачивши здалеку, що собака-жертва в наморднику або на повідку, дівчатка вдають, що притримують своїх псів. Як тільки господар повертається спиною, псу наказують "Узяти!"

За словами однієї з мешканок району, яка кілька місяців тому знайшла свого собаку задушеним у під"їзді будинку і вирішила розслідувати ситуацію, в цілому у дівчаток "на вихованні" було близько тридцяти тварин. У однієї з дівчаток були два пси, один з них стаффордширський тер"єр - у ході таких собачих боїв один собака загинув, другий був серйозно травмований, недавно дівчинка купила нову тварину. У другої подружки - кавказька вівчарка і боксер, третя учасниця банди тримає бультер"єра.

Дівчатка не ховаються - відомі їх імена, адреси, домашні телефони, місця навчання. Лідер групи - неповнолітня, а всі ці звірства приписуються саме їй. Відомо також, що мама дівчинки - юрист, і у всіляких розглядах вона виступає не тільки як представник дочки, а  й як професійний адвокат, повідомляє РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «У Москві орудує банда дівчаток-шкуродерів: десятки жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі