пʼятниця, 28 грудня 2007 14:12

У Мінську відкриють авіаранчо для туристів

Наступного року влада Білорусі організує для гостей республіки 287 туристичних маршрутів, зокрема 97 пішохідних, 54 велосипедні, 38 кінних, 35 водних, 3 авіаційні, 2 залізничні і 58 автомобільних. Як заявив міністр спорту і туризму Білорусі Олександр Григоров, всі зазначені заходи передбачені Національною програмою розвитку туризму на 2008-2010 роки, повідомляє БЄЛТА.

Зокрема, авіаподорожі будуть організовані на авіаранчо  біля Мінського моря в околицях білоруської столиці, під час проведення щорічного фестивалю мистецтв "Слов"янський базар у Вітебську", а також на території Республіканського гірськолижного центру "Силічи". Планується, що для польотів туристів буде використана авіатехніка, що знаходиться на балансі Міністерства оборони.

Крім цього, за словами міністра, найближчими роками в республіці буде створено 868 нових туристичних об"єктів і побудовано 19 готелів. При цьому на базі готелів планується розвивати таку послугу, як прокат автомобілів.

Офіційна влада Білорусі стверджує, що щорічно республіку відвідує близько півмільйона тільки російських туристів. Проте, за даними місцевих турфірм, загальна кількість іноземних громадян, що приїздять до країни з туристичною метою, ледве перевищує 100 тисяч на рік, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську відкриють авіаранчо для туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі