пʼятниця, 03 грудня 2010 12:46

У міліції набрехали про спецоперацію з повернення викраденої студентки?

У міліції набрехали про спецоперацію з повернення викраденої студентки?

Викрадена студентка КІМВ Ірина Лазаренко сама прийшла додому через півроку після викрадення. Про це повідомив народний депутат Геннадій Москаль.

За його словами, в міліції про звільнення студентки "особливо нічого не знають".

"Як мені розповіли колеги, викрадена студентка сама прийшла додому. Дівчину висадили на трасі під Києвом. Ні про які спецоперації, оперативні розробки і мова не йде. Ніхто викрадачів не переслідував", - додав Москаль.

"Скажу більше, батько дівчини, після того, як вона дісталася до будинку, подзвонив в міліцію і сказав, що вона знайшлася. А не зроби він цього, її б досі шукали. І в МВС навіть і не знають, яку суму зібрав і передав викрадачам Лазаренко за звільнення дочки. Він останнім часом все робив сам, і правильно робив. Тому дівчина і залишилася жива", - заявив депутат "КП в Украине".

Нагадаємо, студентку викрали 28 травня, коли вона під'їхала на своєму автомобілі в інститут. Коли дівчина вийшла з машини, на неї ззаду накинувся чоловік. Незнайомець заштовхав дівчину в білий мінівен Mersedes і зник.

Викрадачі вимагали у батька дівчини викуп. Тоді ж повідомлялося, що вона є дочкою начальника юридичного департаменту Міністерства вугільної промисловості Сергія Лазаренко, вихідця з Донецька, колишнього заступника голови Фонду держмайна.

Пізніше прозвучала інформація, що злочинці вимагали 4,5 млн євро, потім зменшили суму до 1 млн. 1 грудня прес-служба МВС повідомила, що студентку знайшли і передали батькам.

Головне слідче управління МВС України продовжує розслідувати кримінальну справу за фактом викрадення дівчини. Слідчо-оперативна група працює над декількома версіями викрадення, зокрема з метою вбивства. Встановлюється повний перелік причетних до скоєння цього резонансного злочину осіб.

Зараз ви читаєте новину «У міліції набрехали про спецоперацію з повернення викраденої студентки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі