середа, 14 липня 2010 11:43

У Миколаєві зійшов з рейок трамвай

У Миколаєві зійшов з рейок трамвай

Учора, 13 липня, в Миколаєві на перетині проспекту Леніна і вулиці Декабристів зійшов з рейок трамвай, що рухався за маршрутом N 1.

Як пояснили Новинам N працівники КП Миколаївелектротранс, причиною аварії став бруковий камінь, що потрапив під колесо вагона.

"Трамвай" підхопив "бруковий камінь, що лежав між двома рейками, приблизно за півкварталу від того місця, де зійшов з рейок, і потягнув за собою. Коли ж камінь у щось уперся, вагон" налетів "на нього колесом, вилетів з рейок і з гуркотом, проїхавши ще трохи більше 10 метрів, застиг посеред проспекту ", - заявили в Миколаївелектротранс.

Щоб не захаращувати проїзд по магістральній вулиці міста надалі, водій трамвая дав назад. Унаслідок даного інциденту ніхто не постраждав.

Як повідомлялося, у понеділок, 12 липня, близько 13:00 у Дніпропетровську в районі вулиці Героїв Сталінграда, 38, зійшов з рейок трамвай маршруту N 16.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві зійшов з рейок трамвай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі