вівторок, 28 квітня 2020 19:00

У медичному закладі на коронавірус захворіли майже всі пацієнти

У медичному закладі на коронавірус захворіли майже всі пацієнти
На Тернопільщині стався спалах коронавірусу. Фото: Reuters

У с. Бариш Бучацького р-ну Тернопільської обл. майже всі пацієнти установи для осіб похилого віку та медичний персонал підхопили коронавірус.

"У селі Бариш Бучацького району, де діють геріатричний центр і амбулаторія, на коронавірус захворіли 16 із 19 його пацієнтів. Covid-19 виявлено у 12 з 18 осіб персоналу. В Бучацьку центральну районну лікарню доставили 91-річну жінку", - повідомив директор "Центру первинної медико-санітарної допомоги" Бучацької районної ради Сергій Головецький, передає Укрінформ.

За іншими хворими в пансіонаті доглядає медичний персонал. Деякі лікарі пішли на самоізоляцію вдома. Інші цілодобово перебувають в окремих кімнатах нової амбулаторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У військовому госпіталі стався спалах коронавірусу

Головецький запевнив, що Центр має все необхідне, щоб медики могли діяти в такій ситуації згідно з протоколом МОЗ України.

За минулу добу у ЗСУ зареєстровано 9 нових випадків захворювання на Covid-19. Про це повідомляє пресслужба командування Медичних сил у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «У медичному закладі на коронавірус захворіли майже всі пацієнти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі