пʼятниця, 29 жовтня 2010 19:31

У Маріуполі чоловік намагався порвати списки виборців

У Маріуполі чоловік намагався порвати списки виборців

28 жовтня на одній з виборчих дільниць Маріуполя обурений чоловік намагався порвати списки виборців.

За словами керівника прес-служби управління міліції Маріуполя Івана Бабаєва, чоловік прийшов перевірити себе і доньку у списках виборців.

"Цей чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Поводився неадекватно. Чергові на виборчій дільниці просили його залишити приміщення. Але він вимагав, щоб йому показали, чи є він у списках", - розповів він.

Працівники ДВК були змушені показати списки, щоб заспокоїти чоловіка. "Сподівались, що він перевірить, і піде собі. Але той почав кричати, коли не побачив свого прізвища та прізвища доньки. Схопив аркуші зі списками і намагався їх порвати. Присутнім членам дільничної комісії вдалося забрати списки у хулігана", - продовжив Бабаєв.

До розгніваного чоловіка довелось викликати правоохоронців. "Тільки працівники міліції змогли його усмирити. Той заявляв, що ні в чому не винен. Мовляв, таким чином відстоював своє право приймати участь у виборах і віддати свій голос за улюбленого кандидата. Скоріше за все його буде притягнуто до адміністартивної відповідальності", - зазначив начальник прес-служби.

На дільниці повідомили, що чоловікові потрібно було просто написати заяву, щоб його включили у додаткові списки. І надати ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі чоловік намагався порвати списки виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі