неділя, 28 листопада 2010 13:38

У Луганську комунальники відключили від тепла 24 житлові будинки

У Луганську комунальники відключили від тепла 24 житлові будинки

У Луганську за борги від теплопостачання відключено 24 житлові багатоквартирні будинки. Їх сумарний борг перед підприємством "Теплокомуненерго" становить 10 млн. грн.

З 26 листопада в місті розпочалася спільна акція ЛМКП "Теплокомуненерго" і ТОВ "Луганськвода" з боротьби із злісними неплатниками.

"У нас немає іншого виходу. У цих будинків колосальний борг, через що ми не можемо розрахуватися зі своїми боргами за газ, воду і електрику, які споживаються нашим підприємством для постачання теплоносія до житлового фонду і соціальної сфери міста", - заявив директор "Теплокомуненерго" Олексій Русаков.

"Постачання теплоносія у відключені будинки почнеться тільки після того, як буде повністю погашено борг жителів перед нашим підприємством або якщо буде укладено договір реструктуризації боргу з первинним внеском", - підкреслив Русаков.

У свою чергу ТОВ "Луганськвода" у черговий раз розпочала проводити рейди з відключення боржників від водопостачання і водовідведення за допомогою системи "Спрут". На цей раз відключають квартири, жителі яких мають борг і за воду, і за тепло. Тепер після відключення водовідведення злісний неплатник зможе одержати дану послугу тільки після 100% оплати заборгованості за обидві послуги.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Луганську комунальники відключили від тепла 24 житлові будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі