середа, 08 травня 2013 16:55

У Лондоні проходять похорони Березовського - багато друзів бізнесмена не приїхали

У Лондоні проходять похорони Березовського - багато друзів бізнесмена не приїхали
Фото: ИТАР-ТАСС

Похорон Бориса Березовського пройде сьогодні на кладовищі Бруквуд в англійському графстві Суррей. За наявною інформацією, траурний кортеж вже почав рух у бік місця поховання, пише видання ИТАР-ТАСС.

Серед присутніх - охоронець-водій покійного Аві Навам, який знайшов тіло Березовського 23 березня в маэтку поблизу Аскота (графство Беркшир). Раніше до воріт під'їхала машина-мінівен, в якій знаходилася подруга покійного бізнесмена Катерина Сабірова. З нею у колишнього олігарха до останнього часу були близькі стосунки. Серед присутніх помічено друга і ділового партнера покійного Володимира Воронова.

Як передає кореспондент місцевої газети Люк Хардінг, багато друзів покійного бізнесмена Бориса Березовського не приїхали на його похорон. "Церемонія проходить в невеликій каплиці. Це на диво непомітний захід. Багато друзів бізнесмена не приїхали", - написав він на своїй сторінці в Twitter, повідомляє Інтерфакс.

Прийняті суворі заходи безпеки.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні проходять похорони Березовського - багато друзів бізнесмена не приїхали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі